frietkraam voor feestje Geheimen

Interesse in een mogelijkheid om ons mobiele patatkraam te huren op uw event? Neem vervolgens totaal vrijblijvend contact betreffende Frietfestijn.nl op. Het bekwame team neemt graag al die opties betreffende u via.

Organiseer jouw binnenkort ons party huwelijksinzegening of ander evenement en verlangen is je je gasten laten genieten met de allerlekkerste frietjes?

((vooral) in België) kraam waar friet en snacks geraken verkocht; kraam daar waar patat en snacks worden verkocht; patatkraam

Betreffende een collectie van 6 soorten verse friet en ons asssortiment van 26 soorten snacks betreffende heel veel sauzen kan u betreffende uw gasten hemels onbeperkt smullen en alle buikjes vullen.

In Wallonië aangewend men afwisselend friture, baraque à frites en friterie, maar verder fritkot is alom gebruikelijk en dus wel een Belgicisme bij uitstek en par excellence.

Omdat zeg nu alleen, iemand die houdt er ook niet van friet en ons lekkere snack? Een patatkraam komt geheel op locatie tot wens. Het kan voor jou in een achtertuin zijn, op een oprit, op een feestlocatie ofwel ergens in een park. Niks kan zijn te gek en er mag altijd meegedacht geraken. Elke website dag in een week kun je ons patatkraam huren.

Na het invullen betreffende veel vragen kun je alleen een code samenstellen (let immers: niet alle regels bestaan van inzet). In de hygiënecode ogen regels over dit veilig omgaan betreffende voedsel zoals:

Voor dit huren betreffende ons frietkraam bestaan daar meerdere opties. Ook niet een ieder verlangen is ons uitgebreide menukaart. Voor sommigen gaat friet en de standaard snacks in overvloed zijn.

nl bakt voor u op iedere gewenste locatie in Nederland, België en Duitsland heerlijk krokante friet en verschillende snacks. U dan ook kan de frietwagen huren voor vollere en kleinere feesten, incluis medewerkers.

Boek meteen menu Een Luxe of V.I.P. voor in een maanden april, mei ofwel juni en wij maken de menu volkomen betreffende

Vooraf vervaardigd u dan ook een selectie uit veel menu’s die u dan ook nog kunt aanvullen betreffende verscheidene opties. Afhankelijk van een menukeuze ogen we vervolgens één of verschillende uren op het via u dan ook aangegeven terrein met de Frietwagen aan huis.

Zodra dat ieder juist zit, klinkt dit zodra ons superbijbaan waarmee jouw mogelijk fulltime mee nader kan...

Heeft u interesse in onze frietwagen in een omstreken van Eindhoven? Een frietwagen huren valt absoluut in de smaak voor de gasten. Voor info en reserveringen kunt u het contactformulier op deze webshop invullen.

Jouw caravan dien volkomen brandveilig worden gemaakt. Je wilt nauwelijks opwindende olie aan je of de klanten en weet volstrekt nauwelijks vlam in de pan.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “frietkraam voor feestje Geheimen”

Leave a Reply

Gravatar