Het feit over frietkraam aan huis dat niemand voorstelt

Deze berekentool zorgt daar dus voor het u als client een duidelijke richtprijs ieder email ontvangt en tegelijk meehelpt om restafval te beperken door met te geven hetgeen wel- en hetgeen ook niet nodig kan zijn tijdens de gelegenheid. Het is in onze ogen ons ideale combinatie!

Ons frietwagen op uw feestelijkheid kan zijn eens iets anders. Dit kan zijn makkelijk, smakelijk, toegankelijk én betaalbaar. Laat uw gasten aangenaam plezier hebben over verse friet en snacks over beste kwaliteit.

U dan ook kan op die webshop behulpzame feiten ontdekken over de wagens, een prijzen en de menu’s. Neem vrijblijvend aanraking met ons op wanneer u dan ook geïnteresseerd raakt teneinde een frietkraam te huren in Eindhoven ofwel omgeving.

Het Muze Missefestival in het Jan Cunenpark in Oss is ons jaarlijks terugkerend muziek- en cultuurfestival en trekt duizenden bezoekers. Frietfeest kan zijn er allicht betreffende de mobiele snackwagens aanwezig teneinde 6000 hongerige en dorstige gasten te voorzien van snacks en drankjes.

Frietwagenbrabant.nl voorziet de gasten betreffende heerlijke friet en snacks over voordeligste kwaliteit. Wij beschikken over het certificaat "verantwoord frituren". Diensten staat voor ons hoog in dit vaandel!

Krokant, echt met kleur en smaak, we houden tevens ook niet van slappe ofwel bleke friet en bakken ze dus op de geschikte temperatuur … , precies lang voldoende … .

Wilt u dan ook een frietkraam huren voor de trouwplechtigheid, festiviteit ofwel evenement? Wij motor rijden overal naartoe in Holland. En maken op locatie de allerlekkerste friet en snacks voor u klaar. U dan ook hoeft zelf louter maar te plezier hebben. Weet vanaf € 500,- kan u ons frietkraam huren. Met hetgeen u dan ook maar wilt. 

Geef in het boekingsformulier bij ”Eventuele Bijzonderheden” aan dat u toepassing wilt vervaardigen over een lenteactie.

Met ons assortiment over 6 soorten verse friet en een asssortiment met 26 soorten snacks met zoveel sauzen kunt u dan ook met de gasten zalig onbeperkt smullen en alle buikjes vullen.

Onze prijzen zijn heel aantrekkelijk. Zo hebt u al een uitgebreid menu betreffende slechts € 5,50 ieder vrouw. En woont u binnen ons straal over 20 kilometer rond Eindhoven? Dan betaalt u dan ook nauwelijks reiskosten indien u een frietwagen wilt huren. Het kan zijn nog eens voordelig.

Wanneer je in het begin een keer de friet wensen zijn proeven, hou dan de Facebook pagina in een gaten ofwel neem contact op met Bassist.

Onze frietkramen hebben ons trendy en stijlvolle look en we hebben de perfecte kraam voor ieder feestelijkheid of event. De in volmaakte staat verkerende elementen vervaardigen de frietkraam tot een ware lust voor het oog.

Een prijs is zeker afhankelijk betreffende dit reeks gasten en wat u dan ook wensen zijn. Die prijzen worden onderling betreffende u besproken. Voor een prijsberekening zijn website er een paar formules:

Voor feesten betreffende minder personen, heeft De Goudgele Leeuw ons prijsopgave op maat. Bovenstaande menu’s zijn uit te breiden betreffende bijvoorbeeld ons dessert of schepijs. Iemand assortiment kan zijn verder geoorloofd, evenals ons menu samen betreffende een saladebuffet.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “Het feit over frietkraam aan huis dat niemand voorstelt”

Leave a Reply

Gravatar